HTML

Közhírré tétetik

Na mi van!? Semmi? Szóval azt mondod metakommunikatíve hogy semmi? Az van? Szóval a semmi van? Pedig a semmi az nem van, hanem nincs. Na de ha a semmi nincs, az már valami. Az pedig már nem semmi...

Friss topikok

Google Friend Connect

FIS ALPINE SKI WORLD CUP ST.GERAVIS 2010

2009.11.17. 00:16 Gigu

Szeretném a tisztelt társadalmat tájékoztani, hogy ismét belevágunk a kalandba és utazunk Franciaországba a gyönyörű Alpok nyugati végére.

Bővül a csapat is, és nem is egy taggal! Szeretném az álábbiakban a versenyzőket bemutatni.

13-as rajtszámmal Szilágyi "Csücsök" Zsolt, aki elég profi és mesternek mondaható a szakmában, jó esélyekkel fog rajthoz állni és jó formával biztosan nyer. SZPONZOR: "NETI, BME, Szigethalom Város Önkormányzata"

666-os rajtszámmal (pálya devilje) Horváth "Hori" Ádám fogja a rajtgépet ostromolni, esélye csak akkor van, ha az alkohol a szervezetét kiengedi a fogságból. Persze ezt ő sem akarja igazán, így tartós kapcsolatnak néznek elébe, amit én személy szerint nagyban támogatok. SZPONZOR: "Ballentines, Soproni Sörgyárak Zrt., MILF International"

1-es rajtszámmal Lakics "Laza" Fruzsi koptatja, majd a (remélhetőleg) havas pályákat. Napilapok szerint elég szoros és közeli viszonyban van a 13-as induló Szliágyival, kapcsolatuk során a síelés rejtelmeibe is bevezetést kapott, így rá is érdemes fogadni. SZPONZOR: "CITIBANK"

807-es Krenkó "Kartics" Károly, nos itt egy új indulóról beszélhetünk, de valójában már nagyöregnek számít. Búcsúja majdnem Backham-ével ért fel, de ő is visszatér. Kellően meredek lejtőn nagy lendülettel hatalmas előnyt szerezhet. Veszélyes lehet a dobogóra! Barátnője Éva otthonról fogja a TV-én keresztül támogatni. SZPONZOR: "SONY PLAY STATION, SEAT, és minden blúréj gyártó"

2-essel indul a Horváth család másik tagja Horváth "Lacka" László, ő még nem sokat nyilatkozott a médiának, de csendessége valójában nagy tehetséget rejthet, no persze lehet ez nem is igaz... Amúgy információink szerint ő is iszik. SZPONZOR: "nincs adat"

12-essel Terbe "Gigu" István indul, itt nagyon nem akarok semmi mondani, majd a képek, videók és eredmények magukért fognak beszélni. 1 éve rakták a lécet a lábára, de gyorsan tanul. SZPONZOR: "CITIBANK,MORRISONS"

Indul még párosban két versenyző, de Sonák "Sonka" Norbetről és Nagy Zsuzsiról egynelőre nincsen sok adat. Annyi azért tudunk, hogy Debreceniek és mivel a város híres a nagy síelős nemzetéről, veszélyt jelenthetnek. SZPONZOR: "CITIBANK"

Remélem a társaság a fentiek alapján jól fel tud készülni az ellenfelekből. Ajánlott mindenkinek az izmok átmozgatása és a mentális készülődés is, mert ez esti "SVINDLI" partiban Lakics Fruki rendsen próbára fogja tenni az idegeket a tavaji tapasztalatok alapján.

Mindenkinek jó felkészülés időszakot kívánok! Annyit elárulok, hogy én a Taktaharkányi edzőtáborban fogok készülni a sajtó teljes kizárásával.

Természetesen a kommentekben várjuk az infókat, hogy ki és hogyan készül!

Have a nice day!

Gigu

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://namiva.blog.hu/api/trackback/id/tr951367618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

horiginal · http://zavarock.blog.hu/ 2009.11.17. 03:01:23

Bréking: A 2. számú versenyzőről kiszivárogtak új információk. Meg nem erősített forrásaink szerint lavor használata növeli a teljesítményét!

Gigu 2009.11.17. 20:48:58

@horiginal: Lavor na azt ne felejtsünk el vinni neki!
süti beállítások módosítása