HTML

Közhírré tétetik

Na mi van!? Semmi? Szóval azt mondod metakommunikatíve hogy semmi? Az van? Szóval a semmi van? Pedig a semmi az nem van, hanem nincs. Na de ha a semmi nincs, az már valami. Az pedig már nem semmi...

Friss topikok

Google Friend Connect

Lol állapotjelentés

2009.05.20. 00:13 Tsongor

"Láttam én már macskát szarni.." - árad a közhely Csongi szájából, majd pár pillanatra rá ágreccsenés hangja hallatszik hamisan, rá 15 szempár néz a sötétben magasra.. S Lol mind a 100 kilójával megadja magát a gravitációnak.. Valaki szerint 6, szerintem cifrázzuk 8 méterig a dolgot, szal megkisérelte a lehetetlent, és szembeszállva a fizikával repülni próbált..nem sikeredett.. az alapvető gondolat, mint fára mászás, nem tudjuk hogyan jött..bár ha átgondoljuk akkor az alkoholmennyiség, és Lol kalandvágyából összerakhatjuk.. Szóval a repülés elmaradt, s akkor gondolta - "a macskák is talpra esnek, nekem is menni fog".. tévedett ismételten..de annyira hitt a könnyed landolásban, hogy nem is két lábbal érkezett, hanem megpróbálkozott csak a jobbikkal..az ugyis kemény..kemény mint ő maga..lett ebböl egy jobb combcsonttörés, egy bal csuklótörés, meg lefaragott egy kicsit a fogaibol is..az agya egy csöppet elmozdult a helyéröl, de kb 1-1,5 óra alatt sikerült a helyére tologatni.. láttunk vért a lábán, már tudtuk, hogy ez nyilt törés lesz.. valszeg minden bádibilder megirigyelte volna, hogy 30mp alatt kétszer akkora lett a combja..jöttek a mentők, vágják a farmert - nah gondoltuk, végre látunk egy combcsontdarabot -, de csak egy 0,5-1cm-es luk tátongott a combján..hát az élvezet elmaradt, de kárpótolt, hogy olykor-olykor torkaszakadtából üvölt a fájdalomtol.. Félre téve a mesét, megmütötték még aznap éccaka, kb 22 órája, összehegesztették a lábát (kapott csavarokat meg hasonlokat), állitolag jol sikeredett a műtét, a csuklója még bizonytalan, helyrerakták s gipszelték, de lehet müteni kell..2-3 nap mig kiderül..az agya ugy néz ki, hogy nem sérült..a Merényiben fekszik (gyáli ut. 16kb, de nem tuti, sebészeti osztály, 1.emelet 23-as ajtó) mindenki küldjön néki pozitiv energiát, alkoholt és dohányárut ne nagyon (méregtelenít éppen), aztán látogatni bőszen! Helyregyün!
Holnap foci fél 6kor! gyertek! csütön pedig Morrison's 1! oda is! bocs Lol, luv je'! (luvnya)
 

3 komment

Címkék: lol combcsonttörés luvnya

A bejegyzés trackback címe:

https://namiva.blog.hu/api/trackback/id/tr61132555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gigu 2009.05.20. 22:19:38

No comment! Gondolom Ádám is igy eshetett le a fárol igaz neki, egy bordája tűnt el, néha ezt azóta is bánjuk:)))))

flück 2009.05.21. 16:30:10

ha a lengőbordűája akkor nem olyan nagy hátrány :P
amúgy meg szegény LOL...minidg csak a pia meg a szipu..az megy.hihi
süti beállítások módosítása