HTML

Közhírré tétetik

Na mi van!? Semmi? Szóval azt mondod metakommunikatíve hogy semmi? Az van? Szóval a semmi van? Pedig a semmi az nem van, hanem nincs. Na de ha a semmi nincs, az már valami. Az pedig már nem semmi...

Friss topikok

Google Friend Connect

Mivamá?

2009.05.25. 15:38 horiginal

 Nem hiszem el, alig 30 órára elhagyja az ember az országot és nem hagyják békén. Nah mindegy. Pisti király volt a célpontötlet köszi! Megoldottuk a vonatozást is, bár a jegyvásárlás viccesre sikeredett, de a jegypénztáros bácsi negyedórával nyitás előtt simán kiszolgált minket (ezért szeressük ugye azt a nyugatot). Voltunk sóbányába, ami kurva jó, nameg tipikus esete hogy kell "sóból" várat építeni.

Na de, mi történik itthon? Pisti vazze ne trükközgessél össze vissza itt ilyen olyan frontokon. Mondjad szépen el mi a halál van. Csongi te meg ugye meguntad már azt a hülye érettségit? Este Fa?

Aki szeretne szép képeket nézegetni, katt ide.

2 komment

Címkék: ausztria

A bejegyzés trackback címe:

https://namiva.blog.hu/api/trackback/id/tr141142876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gigu 2009.05.25. 21:05:04

Áci:) geci szép helyen jártatok! Ha jövőben is adjak tippet, akkor tudod, hogy hol lakom! Királyok a képek is! Nyugat az nyugat!

horiginal · http://zavarock.blog.hu/ 2009.05.26. 00:34:00

@Gigu: okaoka! apropó, mikor viszkizünk? Csüt mori?
süti beállítások módosítása