HTML

Közhírré tétetik

Na mi van!? Semmi? Szóval azt mondod metakommunikatíve hogy semmi? Az van? Szóval a semmi van? Pedig a semmi az nem van, hanem nincs. Na de ha a semmi nincs, az már valami. Az pedig már nem semmi...

Friss topikok

Google Friend Connect

Misztikus esemény!

2009.05.24. 19:52 Gigu

Szóval a következő elég érdekesnek mondható történetnek szerintem pont itt van a helye!:)

Szóval nagyon kedves németlandban élő nővéremnek van egy kis lakása zúglóban, páran már ismeritek bizonyos alkohol fogyasztási célokra használtuk rendszeresen évekkel korábban....Ebben a kis lakásban 3 éve lakik egy kis albérlő lány, akivel amúgy semmi probléma nem volt és végülis nincs is, itt dolgozott ő is a bankban, kb 1 hónapja léphetett ki(nem tom az okokat, de a történet alapján nem lesz meglepő)

Hétfőn pánikba esve hívta fel nővéremet, hogy betörtek a lakásba és úr isten minden fasz baj van stb...Persze nővérem hasonlóan pánikba esve kérdezz vissza, hogy és mit vittek el, mennyi a kár stb....Most jön a lényeg és hát én ordítottam a nevetéstől....Tesó következő választ kapta a lánytól: "Nem vittek el semmit és nem forgattak fel semmit és minden a helyén van, DE az ágyon volt a kedvenc plüssmackója tárolva, amit az állítólagos betörő fejjel lefelé beledugott a WC-be és ő így találta meg" NA MI VAN bazd meg? kérdezheti bárki joggal... Nővéremben enyhe kétségek kezdtek felmerülni azzal kapcsolatban, hogy mi történt....na persze hát mit is tehetne mondja a lánynak, hogy hívja ki a rendőrséget akik készséggel ki is jöttek sün technológiát nem kellett alkalmazni, de a lány állítása szerint jól kinevették és elmentek, mivel az ajtón betörésnyom nem volt!(meglepő...) Lány ezek után természetesen mondta tesómnak, hogy cseréljék ki a zárat 80 ezer magyar forintért...ebből egy új ajtót is lehetne venni kerettel együtt...szóval nővérem természetesen nem ment bele a dologba...

3 nappal később ismét jelentkezik a lány, mondván annyira fél, hogy ő elköltözik(természetesen részemről hatalmas örülés, mert mehet a banzáj), addigra tesóm is belátta, hogy rakjuk ki a gecibe:) 

Vajon mi történt? Nekem valahogy nem áll össze kép! Legalább a tükörre felírhatták volna vérrel, hogy anyád, vagy valami....de semmi! Örömmel várom a megoldásaitokat a történtekre, tudván ha nekünk valamiből nincs hiány az a fantázia!

Nos jó az egészben, hogy az igen kemény budapesti bulizások után lesz egy biztonságos kényelmes és nyugott lakás, ahol kipihenhetjük az éjszakában begyűjtött alkoholmennyiséget...Persze a kecó lehet akár a bulik kiindulásának helye is:))))

Gigu

10 komment

Címkék: betörés misztikus

A bejegyzés trackback címe:

https://namiva.blog.hu/api/trackback/id/tr121141165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tsongor 2009.05.24. 21:22:51

a csaj elmeháborodott.. szerintem a maci is rájött s megprobalta lehuzni magát a wc-n.. csk kicsi volt a luk..mind1is, inkabb az érdekel h ZSIIIR, hogy megint üres a kecó ;) csüt mori után mennyünk óuda!

Gigu 2009.05.24. 23:55:25

@horiginal: Kedves Társaság! A költözés folyamatban van, amint lehetőség nyílik a rohamra jelezni fogok!

Gigu 2009.05.25. 00:15:18

@szandrellina: Nem....tuti, hogy a lelke mélyén az volt:)))

flück 2009.05.25. 21:53:03

sztem be volt narkózva...(kérdezd meg kitől és mennyiért szerzett ilyen para cuccot)=D

flück 2009.05.25. 21:53:34

sztem be volt narkózva...(kérdezd meg kitől és mennyiért szerzett ilyen parahalu cuccot)=D

bandessz 2009.05.26. 00:59:51

Most komolyan! Ti nektek nem volt még görbe estétek? Szegény maci mit érezhetett? Áthívta haverokat iszogattak és technikai k.o.-val győzött az alkohol. Full másnaposan fekszik a wc-ben, a kiscsaj meg még kelti is a feszültséget, hogy kihívja a rendőröket...
De azért határozottan örülök a hírnek, mert így legközelebb én térdelhetek fejjel a kagyló felé, hasonlóan a macihoz.

Kartics 2009.06.02. 17:01:40

háló! sztem éppen maciszadoszex volt azt picit eldurvult! :)

Kartics 2009.06.02. 17:02:19

@Tsongor: mori? majd ha meglesz a telefonod! :P
süti beállítások módosítása